IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво може да научи Джо Байдън от наръчника на Ричард Никсън

Както и преди 50 години, американската икономика се намира в повратна точка

15:50 | 10.07.21 г. 2
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: Bloomberg</em></p>

Снимка: Bloomberg

Последна актуализация: 01:46 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 2 rate down comment 2
bgMan
преди 2 години
Какво може да научи Джо Байдън от наръчника на Ричард Никсън ли?Да си подаде оставката преди да се стигне до импийчмънт за престъпления. Ето това може да научи Байдън но се съмнявам, че му е останал акъл дори да чете.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 3 rate down comment 1
Боян
преди 2 години
Доста слаба статия, първо проблеми и нуждата от вземане на някакви важни решения никога няма да свършат за която и да е голяма държава, ако се погледне назад всеки единпрезидент си е имал проблеми. Та какво е общото между Никсън и Байдън и двамата разчитат на печатницата, но разликата е че Никсън започва да печата, а при Байдън вече почти чатницата работи на такива обороти, че е на път да се разпадне, което прави ситуацията на Байдън далеч далеч по-сложна. Ако Никсън отвързва долара за да ограби целия свят(всички са го знаели) , то Байдън ще се наложи да лиже яко за да може тази система да оцелее поне още някой година. Това ясно показва силата на САЩ тогава и сега.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още